Kuvassa etualalla pj. Mirva Maine ensimmäisen puheenjohtamansa kokouksen jälkeen.

Naantalin vihreiden hallitus piti vuoden 2018 ensimmäisen kokouksensa sunnuntaina 14. tammikuuta.

Syyskokouksessa puheenjohtajaksi valitun Mirva Maineen varapuheenjohtajaksi valittiin Sara Sorto, rahastonhoitajana jatkaa Jyrki Heino ja sihteerinä aloittaa Eero Myrskykari. Tämän lisäksi viestinsävastaavaksi valittiin Aino Haakana ja jäsenvastaavaksi hallituksen ulkopuolelta Jasper Wilenius. Hallitukseen kuuluu lisäksi varsinaisina jäseninä Ilona Lilja-Kurkela ja Juha-Antti Nikkanen sekä varajäseninä Hanna Erjanti, Erja Hautala ja Elina Mälkiä.

Naantalin vihreiden jäsenmäärä nousi merkittävästi vaalivuonna 2017 ja yhdistyksen tavoitteena on jatkaa samaa kehitystä myös vuona 2018. Keväällä 2018 Naantalin vihreiden hallitus kokoustaa klo 17 sunnuntaisin 11. helmikuuta, 11. maaliskuuta, 8. huhtikuuta ja 6. toukokuuta. Kokoukset pidetään lähtökohtaisesti Naantalin kaupungintalolla kokoushuoneessa 2:ssa ja ovat kaikille avoimia.

 

Vasemmalta oikealle: Jyrki Heino, Juha-Antti Nikkanen, Erja Hautala, Aino Haakana, Hanna Erjanti, Mirva Maine, Elina Mälkiä, Eero Myrskykari ja Sara Sorto. Kuvasta puuttuu Ilona Lilja-Kurkela.